Onze aanpak

Selectieprocedure

Elke dag doen wij ons best om de beste auto’s aan te bieden. Wij hebben jarenlang ervaring opgebouwd en kunnen daardoor goed bepalen wat een kwaliteit auto is. Door onze expertise en hoge standaarden blijft ons aanbod altijd op niveau.

Kwaliteitseisen

Een auto komt niet zomaar in ons assortiment, we controleren de auto op allerlei fronten. Denk hierbij onder andere aan de elektronica, motor, veiligheid en uitrusting. Deze punten moeten bij ons van hoge kwaliteit zijn, alleen dan kan een auto ons assortiment binnentreden.

Foto’s tot in de details

Wij laten alles van een auto zien die we verkopen, geen vage foto’s waardoor je niet weet waar je aan toe bent. Bij ons heb je de juiste indruk van zowel de buiten- als binnenkant van de auto. Zo hoort het.

Auto’s met de perfecte glans

We leveren niet zomaar een auto, jouw auto wordt voor de verkoop op en top schoongemaakt. Dit doen we eerst met een hogedrukreiniger en vervolgens gaat je auto naar de carwash. De interieur van de auto wordt ook grondig gereinigd, zodat er geen vuiltje meer op te merken is. Maar dat is niet alles, je auto wordt op vraag ook   gepolierd en krijgt daardoor de perfecte glans.

Een auto die nagekeken is

Als je de juiste auto hebt gevonden, is dat geweldig natuurlijk. Alleen doen wij nog een laatste check om te bekijken of alles echt in orde is. Dit doen we door middel van een technische keuring, op die manier hoef je geen zorgen te maken dat we iets over het hoofd hebben gezien.

Op tijd klaar en de nodige informatie

Wij leveren je auto op het tijdstip die je met ons hebt afgesproken, wat een mooi moment is dat altijd een nieuwe auto. Natuurlijk zal je niet alle opties even goed begrijpen, vandaar dat onze adviseurs jou de nodige uitleg geven over je nieuwe auto. Dat is net die extra service die we je graag willen bieden.

ONS AANBOD

Bekijk onze wagens

Opzoek naar een wagen die echt bij u past?